Lunch
Luxe Hapjes
Salades
Vleesschotels
Visschotels
Koud Buffet
Warm
Drankenkaart
Barbeque

Bedrijfsinformatie


voorgevel de Saladetuin

Sinds 25 jaar is De Saladetuin actief op de Amsterdamse cateringmarkt. In het begin richtte het bedrijf zich voornamelijk op het restaurant en traiteur gedeelte. De Saladetuin was een begrip in Oost.

Door de toenemende drukte bij de catering en het verplaatsen van de hoofdingang van het OLVG werd besloten het restaurant & traiteur gedeelte te sluiten. Vanaf 2009 werken wij vanuit onze huidige locatie in Amsterdam Zuidoost.

De Saladetuin staat voor eerlijke en smaakvolle gerechten voor een redelijke prijs. Met onze flexibele en service-gerichte instelling zijn wij in staat om van elke gelegenheid een groot succes te maken.

Bent u op zoek naar een cateraar die uw receptie in Amsterdam kan verzorgen, of zoekt u een overheerlijke schotel? Bel, mail of kijk op de website bij ons aanbod.

De Saladetuin biedt een all-round catering assortiment voor bedrijf & particulier. Op deze site vindt u een overzicht van ons standaard-assortiment. Vindt u hier niet wat u zoekt, neem gerust even contact met ons op.


Adres:

De Saladetuin
Hoogoorddreef 101
1101 BB Amsterdam
tel: (020) 692 87 41
Stuur ons een e-mail

© 2015 De Saladetuin   |  Prijzen zijn ex. BTW.   |  allergenen   |  algemene voorwaarden   |    contact

Desserts
Landen Buffet
Verhuur
Personeel
Tapas
Vegetarisch
High Tea